Coroane funerare online

Coroane funerare online de peste 14 ani de zile, pentru tine, doar Coroane.ro! Acum foarte multi ani, cand am inceput sa livram flori prin cea mai buna florarie online – FlorideLux.ro – am inceput sa avem foarte multe cereri si de livrari coroane funerare, pentru ca erau multi romani peste hotare sau care nu puteau ajunge la evenimentul nefericit macar cu o floare. Ne cereau sa livram pentru ei, sa ducem macar o floare si erau dispusi sa plateasca oricat. Atunci ne-am dat seama cat bine putem face, insa fara sa cerem bani fara masura, ci sa avem cele mai bune preturi la coroane funerare online.

Astfel, am creat proiectul Coroane.ro, care ofera livrare GRATUITA de coroane in peste 12000 de localitati din Romania. Avem sute de modele online, atat de coroane, cat si de jerbe, aranjamente, buchete, cosuri, plante, cruci florale, inimi, litere. Serviciul nostru este unul premium, cu respect deosebit fata de client, atentie la detalii si mereu flori proaspete, de cea mai buna calitate.

coroane funerare online

Avem mereu promotii speciale la cele mai apreciate modele de coroane si beneficii exceptionale pentru clientii nostri. Ne dam tot interesul sa va oferim un mediu de cumparaturi eficient, la preturi foarte bune, care sa va ajute, nu sa va incurce. De asemenea, avem bloguri profesionale care va ofera informatii foarte importante despre alegerea corecta a unui aranjament funerar, cum scriem un mesaj si care sunt traditiile si obiceiurile in Romania legate de aceste evenimente nefericite.

Cum alegi o coroana funerara?

Nu uita de beneficiile tale premium pentru coroane funerare online:

  • panglica mesaj gratuita, imprimata cu mesajul tau
  • stativ gratuit la comenzi de peste 700 RON
  • livrare gratuita coroane oriunde in Romania
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • SMS si email de confirmare livrare in timp real!